Our Card

Discover the vast majority of products available at the MOKKA Table.

Breakfast

Formulas served from 8 a.m. to 11:30 a.m.

A la carte

- Avocado Toast - 9,80 €

- Tartine Burrata & Mortadelle - 9,80 €

- Oeufs Bénédicte - 9,70 €

- Oeufs Atlantique - 9,90 €

- Les Oeufs Brouillés : 

  • Œufs Brouillés Nature - 4,50 €
  • Œufs Brouillés Jambon Champignon - 5,90 €
  • Au plat (x2) - 4,50 €

- Les Assiettes de Fruits Frais - 6 €

- Granola Bowl - €6.50

LE GOURMAND - €6

Half baguette, butter, jam, hot drink

THE COMPLETE SET - €11

Half-baguette, butter, jam, choice of pastries, hot drink, glass of juice

LE Salé - €10

Half baguette, butter, half slice of ham, cheese, hot drink

Lunch

Served from 11:30 a.m. to 2 p.m.

Our cuisine is homemade, with priority given to products from organic farming and/or short supply chains.

Formulas

Single course - €12.90

Starter + Dish of the day - €16.90

Dish of the day + Dessert - €16.90

Starter + Dish of the day + Dessert - €20.90

Inputs (example)

SALADE AVOCAT & SAUMON - 8,90 €

TOAST BRIOCHÉ CHEVRE ET SALADE BIO - 6,90 €

QUICHE DU BOULANGER - 5,90 €

Accompanied by green salad and crudités

Plats (pouvant évoluer au fil des saisons)

AVOCADO TOAST - 14,90 €

Cream cheese légère, Avocat, Saumon fumé, Salade, Supplément œuf + 1,80 €

ITALIAN TOAST - €14.50

Ricotta, Mortadelle, Burrata crémeuse, Éclats et crème de pistache, Salade

TARTINE DU SOLEIL - 13,90 €

Chèvre, Miel, Courgette marinée à l’huile d’olive, Noix, Salade

MOKKA BOWL BIO -  13,50 €
Bol végétal gourmand : mariage de féculents, légumes, houmous onctueux et touche croquante de graines

POMODORI - 14,50 €

Courgette marinée à l’huile d’olive et aux herbes, accompagnée de tomates cerises confites et d’un cœur de burrata crémeux

BAKER'S QUICHE ORGANIC - 12,50 €

Accompanied by green salad and crudités

Desserts

PÂTISSERIE FINE DU CHEF BIO -  6,00 € 

(choice of window display)

SLICE OF PIE ORGANIC - 5,00 €

(According to season)